Primăria Lugoj inventariază terenurile care pot fi atribuite gratuit tinerilor. A identificat 29 de parcele

Tinerii care așteaptă un teren gratuit de la Primăria Lugoj, pentru a-și construi o casă, conform Legii nr. 15/2003, au șanse ca în acest an să intre în posesia parcelelor.

Municipalitatea lugojeană a anunțat că primarul Francisc Boldea intenționează să promoveze un proiect de hotărâre privind actualizarea inventarului terenurilor disponibile, care pot fi atribuite în  folosinţă gratuită tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.

„Primarul Municipiului Lugoj, ing. Francisc Boldea, intenţionează să promoveze Proiectul de hotărâre privind actualizarea inventarului terenurilor disponibile care pot fi atribuite în  folosinţă gratuită tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani. Proiectul de hotărâre împreună cu referatul compartimentului de specialitate se afişează la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, se publică pe site-ul instituţiei la secțiunea Consiliul Local – Proiecte de  hotărâri Legea 52/2003 și se transmite mass – mediei locale, conform procesului – verbal  nr. 4.524 din  18.01. 2019. Persoanele interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau reclamaţii cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menţionat până la data de 31.01.2019 orele 1200 la Biroul relaţii cu publicul, parter camera 7″, au anunțat reprezentanții Primăriei Lugoj.

Conform proiectului de hotărâre, au fost identificate 29 de parcele disponibile, astfel:

  • o parcelă în Tapia (de 300 mp);
  • 14 parcele în Lugoj, în cartierul Militari, de pe strada Timișoarei (de 300 mp fiecare);
  • 9 parcele în Lugoj, pe strada Herendești ( de 300 mp fiecare;
  • 5 parcele în Măguri (cu suprafețe cuprinse între 350 și 407 mp).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.