Primăria Lugoj anunță: taxele și impozitele se pot achita și în zilele de sâmbătă, la casieria Direcției Venituri

Primăria Municipiului Lugoj aduce la cunoștința cetățenilor că în luna martie, în zilele de sâmbătă (9 martie, 16 martie, 23 martie și 30 martie), casieria Direcției Venituri va avea program de lucru în intervalul 09.00 – 13.00.

Această măsură este luată pentru a veni în sprijinul cetățenilor din Lugoj, care doresc să beneficieze de reducerea de 10% pentru plata integrală, până la 31 martie, a impozitelor pe clădiri, teren și mijloace de transport.

Precizam pe această cale că termenele de plată scadente pentru impozitele și taxele locale sunt:

 • 31 martie 2024
 • 30 septembrie 2024

Totodată reamintim atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice care au obligația de plată a impozitelor și taxelor locale la Primăria Lugoj faptul că au următoarele posibilități de plată:

 1. În numerar sau cu cardul la casieria Primăriei Lugoj;
 2. Plată on-line (internet):
 • prin Sistemul Național de Plată Online pe pagina web: www.ghiseul.ro;
 • prin servicii online banking ale băncii contribuabilului;
 1. Prin ordin de plată la ghișeul băncii contribuabilului;
 2. Prin mandat poștal.

La plățile prin bancă sau mandat poștal trebuie specificate următoarele:

Recomandăm folosirea metodelor de plată de la punctele 2, 3 și 4 pentru a nu genera aglomerație la ghișee.

Pentru plata cu anticipație a impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport datorate de persoanele fizice și persoanele juridice (cu excepția persoanelor juridice care achită obligația de plata la ghișeele Primăriei cu numerar sau P.O.S), pentru întregul an, până la data de 31 martie a anului 2024, se acordă o bonificație de 10%.

Programul zilnic de încasare este următorul:

 • Luni, Marți, Joi  : 8.00 – 16.00 
 • Miercuri : 8.00 – 16.00, 16.15 – 18.00
 • Vineri : 8.00 – 13.45
 • Pauză de masa : 12.00 – 12.30

Un comentariu la „Primăria Lugoj anunță: taxele și impozitele se pot achita și în zilele de sâmbătă, la casieria Direcției Venituri

 • 8 martie 2024 la 10:32
  Permalink

  Buna ziua! Ma bucur sa vad ca Primaria Lugoj vine in intampinarea cetatenilor prin prelungirea programului de lucru al casieriei Directiei Venituri pe durata lunii martie. Aceasta masura va faciliteaza accesul la reducere de 10% pentru impozitele pe cladiri, teren si mijloace de transport, pana la data de 31 martie. Avantajul acestor plati se realizeaza prin mai multe modalitati, inclusiv prin plata online si prin intermediul bancilor. As putea sa va recomandam sa folositi aceste metode pentru a evita aglomeratia la ghisee. De asemenea, doresc sa reamintesc tuturor persoanelor fizice si juridice ca au posibilitatea de a plati anticipat pentru intregul an, pana la data de 31 martie 2024, beneficiind astfel de o reducere de 10%. Programul de lucru al caseriei si orele de pauza sunt publicate mai sus, pentru a va usura procesul de plata. Va multumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.