Prima acțiune în campania „Noi revitalizăm orașul”

Activitățile din cadrul evenimentelor organizate de Ziua Copilului ne-au confirmat faptul că orașul nostru are locuri de joacă necorespunzătoare. Le-am evaluat și a rezultat faptul că majoritatea sunt într-o stare avansată de degradare și prezintă riscuri considerabile pentru copiii noștrii.

Primăria Lugoj dă startul în campania „Noi revitalizăm orașul”, o campanie de refacere a locurilor de joacă și propune implicarea lugojenilor în acest proiect. Partenerul principal al acestei campanii este UrbanizeHub România. Prima acțiune se va desfășura în 7 iunie la ora 17, în cartierul Eftimie Murgu (Balta Lată), pe str. Vasile Goldiș, acolo unde există un loc de joacă necorespunzător.

Reprezentanții Primăriei, împreună cu specialiștii UrbanizeHub, se vor întâlni cu cetățenii pentru prima consultare publică pe tema transformării zonei într-un loc plăcut pentru comunitate.

Toți locuitorii cartierului sunt invitați să participe activ în derularea acestui proiect alături de echipa din Primărie și UrbanzeHub, moderatorii evenimentului.

Vă așteptăm la întâlnirea de luni, 7 iunie de la ora 17, când vom lansa prima discuție. Ideile voastre sunt definitorii pentru viitoarele intervenții în acest spațiu, pe care dorim să îl amenajăm astfel încât să vă puteți bucura de el.

UrbanizeHub România este una dintre cele mai importante grupări de specialiști în dezvoltare urbană, de la noi din țară și din Europa. UrbanizeHub aduce la Lugoj o echipă interdisciplinară, formată din specialiști în comunicare, facilitare și design thinking, în peisagistică, în geografie economică, arhitectură și urbanism. În portofoliul UrbanizeHub se află colaborări importante cu Comisia Europeană, Banca Mondială, Ministerul Dezvoltării, EIT Climate-KIC Europe, dar și cu mai multe orașe din România.

 

Lugoj Expres Prima acțiune în campania „Noi revitalizăm orașul” UrbanizeHub revitalizăm orașul proiect primăria lugoj Noi revitalizăm orașul Lugoj locuri de joacă dezvoltare urbană consultare publică campanie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.