Prevenirea – cheia siguranței! Polițiștii s-au întâlnit cu președinții asociațiilor de proprietari din Lugoj

Polițiștii din cadrul Biroului Analiză și Prevenirea a Criminalității  Timiș au desfășurat o nouă acțiune în cadrul campaniei „Prevenirea – cheia siguranței”.

În cadrul acestei acțiuni de prevenire, la sediul Poliției Municipiului Lugoj a avut loc o întâlnire a polițiștilor de proximitate din subunitate și cei din cadrul BAPC Timiș, cu 10 președinți ai asociațiilor de proprietari din Lugoj.

„La această întâlnire au fost analizate furturile din locuință, comise pe raza municipiului Lugoj, modurile de operare ale infractorilor precum și modalitățile de protecție a proprietarilor de locuințe pentru a nu deveni victimele acestor genuri de fapte”, a anunțat IPJ Timiș.

Polițiștii au recomandat ca proprietarii să acorde o atenție deosebită acestui fenomen, astfel încât să asigure o supraveghere permanentă a locuințelor prin intermediul sistemelor tehnice de supraveghere, prin modernizarea sistemelor de închidere a ușilor cât și asigurarea unei protecții corespunzătoare a ferestrelor.

De asemenea, polițiștii au atras atenția cetățenilor să nu ignore persoanele suspecte, care încearcă să pătrundă în scara blocurilor, invocând diverse motive.

La finalul întâlnirii, au fost distribuite 1200 de pliante, urmând a fi împărțite locuitorilor de către președinții asociațiilor de proprietari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.