Presiune scăzută la apă și întreruperi, în mai multe localități din Timiș

Societatea Aquatim efectuează lucrări de spălare și dezinfectare a rezervoarelor și rețelelor de distribuție a apei, în mai multe localități din Timiș.

Astfel, miercuri, 7 aprilie 2021, între orele 9 – 14, în localitatea Silagiu se vor face spălări ale rețelei de distribuție a apei. De asemenea, în intervalul 7-9 aprilie 2021, între orele 9 – 14, se vor face spălări ale rețelei de distribuție a apei în localitatea Buziaș. Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută.

 Joi, 8 aprilie, între orele 09:00-14:00, vor avea loc lucrări de spălare și dezinfectare a rețelei de apă, în Făget, pe străzile Sebastian Olariu, Ștefan cel Mare, Calea Lugojului, Drumul Gladnei, Aleea  Spitalului și Gheorghe Doja. Ca tare, presiunea va fi scăzută.

Joi, 8 aprilie, între orele 08:00-16:00, se vor igieniza și dezinfecta rezervorul și rețeaua de apă din Balinț, iar furnizarea apei va fi sistată.

Tot joi, 8 aprilie, între orele 8.00-16.00, ca urmare a lucrărilor de reabilitare a rețelei de distribuție, se va întrerupe furnizarea apei și în localitatea Voiteg. Va fi afectată întreaga localitate pentru că lucrarea este amplă, urmând ca trei străzi importante să fie racordate la rețeaua nouă de distribuție  a apei.

În perioada 7-9 aprilie, între orele 9.00-15.00, se vor  efectua lucrări de igienizare și în Liebling. Presiunea va fi scăzută.

În 9 aprilie, între 08:00-16:00, va fi presiune scăzută și în  localitatea Sacoșu Turcesc, din cauza acelorași lucrări de igienizare ale bazinului de înmagazinare a apei.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, au transmis reprezentanții Aquatim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.