Presiune scăzută la apă, în Făget și alte două localități

Aquatim efectuează lucrări de spălare și igienizare a rețelelor de distribuție a apei în mai multe localități din județ.

Astfel, miercuri, 15 septembrie, între orele 8-16, lucrările se vor desfășura în Făget, iar pe durata acestora presiunea apei va fi scăzută pe strazile Spitalului, Gheorghe Doja, George Cosbuc, Mihai Eminescu, Calea Lugojului si Drumul Gladnei, dar și în localitățile Cladova și Cutina.

“Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, precizează reprezentanții Aquatim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.