Președintele Klaus Iohannis, baie de mulțime la Lugoj

Președintele Klaus Iohannis și-a început campania electorală electorală cu o baie de mulțime, la Lugoj.

În drum spre Timișoara, unde a participat la Adunarea Regională a filialelor PNL din vestul țării, președintele Klaus Iohannis a făcut, duminică, puțin după ora 14, o scurtă vizită și la Lugoj, unde, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, a fost primit cu multă căldură de cei peste 4.000 de lugojeni prezenți (printre aceștia s-au aflat și membri USR și chiar… PSD).

Președintele Klaus Iohannis a fost însoțit de liderii PNL, în frunte cu președintele Ludovic Orban și președintele PNL Lugoj, Claudiu Buciu.

Șeful statului a trecut prin mulțime, a făcut fotografii, a discutat și a dat mâna cu oamenii, iar în scurtul său discurs s-a arătat impresionat de „primirea foarte călduroasă” făcută de lugojeni, menționând și „importanța votului”, dacă se vrea o schimbare în bine.

„Mă buccur foarte mult că am ajuns, astăzi, aici, la voi. Sunt impresionat de primirea foarte călduroasă și de numărul mare de lugojeni care au venit în această după-amiază de duminică, aici. Vă mulțumesc! Acum, când văd cât de frumos e la voi, cred că o să vin un pic mai des. Însă, până atunci, știți că am venit, cu toții, fiindcă ne pregătim, pot să spun, de o luptă grea. Doar aparent pare un lucru ușor. În realitate este un lucru greu! Știți de ce? Fiindcă voi și noi trebuie să-i convingem pe români să meargă să voteze. Votul nostru este extrem, extrem de important! Vă rog să rețineți acest lucru. Este important dacă vrem să schimbăm Lugojul, Banatul, România în bine! Și cred că noi, cei de aici, din piață, asta vrem! Dragii mei, vă mulțumesc și vă doresc sănătate și numai bine la toți”, a spus Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.