Președintele Klaus Iohannis, așteptat la Lugoj

Președintele Klaus Iohannis va participa, duminică, 13 octombrie, la Timișoara, la Adunarea Regională a filialelor PNL din vestul țării.

La întâlnirea care va avea loc, de la ora 16,  la Sala „Consantin Jude”, sunt așteptați să participe peste 4.000 de liberali din Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.

În drum spre Timișoara, președintele Klaus Iohannis va face un popas și la Lugoj. Întâlnirea cu lugojenii va avea loc de la ora 14, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor.

„Pentru Lugoj și lugojeni este un moment unic și excepțional și ne dorim ca, pentru Președinte, să rămână un eveniment de neuitat. Președintele este cel care a stopat planul PSD de a confisca România și de a-i înrobi practic pe români, privându-i de dreptul firesc la o justiție egală pentru toți! Președintele este cel care a declanșat procesul dispariției modului PSD de a guverna România! Semnalul trebuie dat și la Lugoj, singurul bastion PSD-ist care mai supraviețuiește în Banat! Trebuie să-i fim alături!”, a anunțat PNL Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.