Premii și calificare la etapa națională a concursului „Made for Europe”, pentru elevii Liceului „Coriolan Brediceanu”

Nouăsprezece echipaje din școlile din județul Timiș au participat, săptămâna trecută, în sala multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, la etapa județeană a concursului ”Made for Europe”, unde și-au prezentat produsele finale ale proiectelor cu finanțare europeană implementate.

Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj a fost reprezentat de elevele Medeea Vuia, din clasa a XII-a C, care a obținut premiul I și calificare la etapa națională a competiției, prezentând proiectul Erasmus+ ”T.E.S.L.A.” și Sara Țudec, din clasa a VI-a, care a obținut premiul al II-lea prezentând proiectul e-Twinning ”MATHS”.

Delegația Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu”,  din care au făcut parte și eleva Miruna Crețu, din clasa a IX-a B, și prof. Lucia Boldea și prof. Adriana Mariș, a organizat și o expoziție a materialelor produse până în acest moment în cadrul proiectului Erasmus+ ”T.E.S.L.A.”, aflat în ultimul an de implementare.

Un comentariu la „Premii și calificare la etapa națională a concursului „Made for Europe”, pentru elevii Liceului „Coriolan Brediceanu”

 • 11 aprilie 2022 la 13:23
  Permalink

  🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
  Suntem foarte bucuroși! Credeați ca ne-am oprit???

  Concursul National MADE FOR EUROPE, faza județeană, si-a desemnat câștigătorii. Și, ghici ce? Liceul Tehnologic Valeriu Braniște are premianți!
  👏👏👏 Secțiunea: Proiecte de mobilitate pentru elevi VET, proiectul Improving skills, increasing professional opportunities, Alberto Longa, PREMIUL I, coord.prof. Cosmin Gheorghe, Gabriel Lupsa
  👏👏👏 Secțiunea: Parteneriate strategice VET, proiectul IOT for new business, Ștefan Adam, Svalecz Alexandru , PREMIUL I, coord prof. Muntean Nicoleta, Robert Boagiu
  👏👏👏 Sectiunea: eTwinning, proiectul: Targul Online al Firmelor de Exercițiu, Nata Iriciuc, PREMIUL II, coord prof Sorin Borca

  ” Pwntru ca DA, și NOI PUTEM este un lucru pe care îl dovedim zilnic. Sunt mandru de aceste rezultate, fiindca ele sunt dovada muncii elevilor si a profesorilor. La Braniste încurajăm munca, atitudinea competitiva, oferim elevilor contexte în care sa se valorizeze și, iată, avem și rezultatele așteptate. Va spuneam ca Braniste are o latura europeana, dovada fiind atât proiectele pe care le-am implementat în timp cât și rezultatele directe și indirecte ale acestor proiecte. Felicit elevii, felicit profesorii, meritați sa va bucurați de rezultate, meritam sa ne bucuram alături de dvs!” ( Cosmin Gheorghe)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.