Premii pentru elevii de la Colegiul „Iulia Hasdeu” la concursul judeţean de creaţie literară „Les meilleures créations des élèves”

La concursul județean „Les meilleures créations des élèves” – 2017, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Institutul Francez din Timişoara şi Liceul Teoretic „J. L. Calderon” Timişoara,  în 17 februarie 2017, eleva Amalia Ștefan, din clasa a IX-a F, de la Colegiul Național „Iulia Hasdeu” Lugoj, coordonată de profesoara Monica Suciu, a obținut premiul I, cu poezia Création de l’incréée, la secțiunea poezie/liceu.

La aceeași secțiune, eleva Roxana Balintescu (din clasa a IX-a F), coordonată de profesoara Adriana Branga, a obținut premiul special „Prix pour l’élégance”, cu poezia Je ne crois pas.

Elevii de la Colegiul Național „Iulia Hasdeu” Lugoj au obținut rezultate bune și la secțiunea proză/liceu. Elevele Milca Berzava și Olivia Sârbu, ambele din clasa a XII-a C, au obținut premiul al II-lea și, respectiv, premiul al III-lea, cu creaţiile La nostalgie d’être „nous și La prisonnière.

Lugoj Expres Premii pentru elevii de la Colegiul „Iulia Hasdeu” la concursul judeţean de creaţie literară „Les meilleures créations des élèves” premii creaţie literară concurs judeţean Colegiul Național ”Iulia Hasdeu” Lugoj „Les meilleures créations des élèves”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.