Premieră la Găvojdia! Consiliul Local a adoptat, la inițiativa unui cetățean al comunei, „Declarația de Reunire” cu Republica Moldova

Consiliul Local Găvojdia a adoptat, în premieră, la sfârșitul săptămânii trecute, un proiect inițiat de către… un cetățean al comunei.

La inițiativa Ramonei Dzitac, consilierii din Găvojdia, împreună cu primarul Dănuț Toma Stoica și viceprimarul Ioan Gașpar, au semnat Declarația de Reunire cu Republica Moldova.

În documentul votat și semnat în unanimitate se „solicită Parlamentelor Republicii Moldova și României să emită o declarație comună privind reîntregirea țării și a neamului românesc, după care să elaboreze și să aprobe în regim de urgență un pachet de legi privind Reunirea Basarabiei cu România”.

Am fost primul cetățean din istoria Consiliului Local Găvojdia care propune un proiect de hotărâre și este votat în unanimitate. Consiliul Local și-a arătat recunoștința și sprijinul pentru unioniștii și eroii care au luptat pentru neamul românesc! Mulțumesc domnului primar Dănuț Toma Stoica și domnului viceprimar Ioan Gașpar pentru întreaga susținere. Și ei își arată solidaritatea față de neamul românesc!”, a menționat Ramona Dzitac.

Un comentariu la „Premieră la Găvojdia! Consiliul Local a adoptat, la inițiativa unui cetățean al comunei, „Declarația de Reunire” cu Republica Moldova

  • 1 aprilie 2018 la 23:10
    Permalink

    Când va deveni Transnistria stat ca şi Kosovo sau provincie rusă, abia atunci UE şi NATO vor permite unirea RMoldova cu România, nu a României cu RMoldova prin referendum în RMoldova, altfel devenim caraghioşi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.