Posibilitățile de vaccinare anti-COVID, suplimentate (și) la Lugoj

Etapa a doua de vaccinare anti-COVID-19 a debutat cu stângul și la Lugoj.

În cel de-al doilea municipiu al județului Timiș a fost deschis doar Centrul de vaccinare de la Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” (cu un singur flux de imunizare), cele două centre de la Sala de sport „Lavinia Miloșovici” urmând să devină funcționale abia de miercuri dimineața, conform spuselor primarului Claudiu Buciu.

Astfel, numărul persoanelor care și-au făcut programare pe platforma informatică deschisă de autorități a depășit cu mult capacitatea de vaccinare a centrului de la spitalul lugojean.

Situații neplăcute au fost înregistrate și la celelalte centre de vaccinare deschise în județ, unde oamenii au fost nevoiți să stea la cozi la fel ca înainte de 1989, astfel că reprezentanții Instituției Prefectului Timiș au anunțat suplimentarea fluxurilor de vaccinare.

„Împreună cu autoritățile responsabile s-a decis ca, la nivelul județului Timiș, să fie suplimentate posibilitățile de vaccinare cu încă 9 fluxuri. Dintre acestea, 8 vor deservi Timișoara și localitățile periurbane, iar un flux suplimentar va fi în municipiul Lugoj, pe lângă cel existent deja. Astfel, locuitorii Timișoarei și ai comunelor limitrofe nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la centrele de pe raza județului”, a transmis prefectul de Timiș, Liliana Oneț.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.