Porți deschise la adăpostul de animale fără stăpân al Asociației „Free Amely 2007”

Asociația pentru protecția animalelor „Free Amely 2007” Lugoj sărbătorește, în 4 octombrie, Ziua Internațională a Animalelor, ocazie cu care adăpostul de animale fără stăpân al asociației, situat între satele Tapia şi Măguri, îşi deschide porțile pentru toți iubitorii de animale, începând cu ora 11.

Totodată, la adăpostul asociației, în acest weekend (4-6 octombrie), continuă campania de sterilizări/castrări gratuite pentru câini și pisici cu sau fără stăpân.

Programările se fac la numărul de telefon 0731-973866, iar în ziua în care este programat la castrat, animalul nu trebuie hrănit. De asemenea, când merg cu câinii sau pisicile la castrat, proprietarii sunt rugați să aducă și o copie după cartea de identitate.

Campania se derulează cu sprijinul Federației Naționale de Protecție a Animalelor, în cadrul unui proiect „Eduxamina”, susținut de PETA Germania și în parteneriat cu primăriile din Lugoj, Darova, Nădrag, Victor Vlad Delamarina, Coșteiu, Boldur, Știuca și Traian Vuia.

În cadrul acțiunii desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute, în localitatea Coșteiu, au fost sterilizate/castrate 52 de animale. După acțiunea de la Lugoj, campania va continua în localitățile: Găvojdia (12-13 octombrie), Boldur (26-27 octombrie), Știuca (2-3 noiembrie) și Traian Vuia (10-11 noiembrie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.