Polițiștii Serviciului Arme, Eplozivi și Substanțe Periculoase Timiș, controale la Crivina, Jdioara, Cireșu, Criciova și Nădrag

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Timiș, au organizat sâmbătă, 7 ianuarie, în intervalul orar 08:00-18:00, o acțiune în sistem integrat, împreună cu polițiștii municipiului Lugoj și cei ai Secției 6 Rurale Găvojdia, în vederea respectării prevederilor Legii 295/2004, privind respectarea regimului armelor și munițiilor și a Legii 407/2006, privind vânătoarea și protecția fondului cinegetic.

Acțiunea s-a desfășurat în localitățile Crivina, Jdioara, Cireșu, Criciova și Nădrag, din județul Timiș.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 25.000 de lei, conform prevederilor Legii 295/2004, privind respectarea regimului armelor și munițiilor.

„În urma efectuării unui control la domiciliul unui bărbat din localitatea Crivina, județul Timiș, s-a constatat că acesta a deținut la domiciliul său 58 de cartușe, fără a fi autorizat conform legii 295/2004, privind respectarea regimului armelor și munițiilor. A fost întocmit un dosar penal pentru deținere, port, confecționare, precum și pentru orice operațiune privind circulația armelor letale, a munițiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora. A fost efectuat și un control la o partidă de vânătoare autorizată, desfășurată pe fondul de vânătoare Nădrag, fără a fi constatate fapte de natură penală sau contravențională”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii timișeni vor continua să desfășoare astfel de activități pentru prevenirea evenimentelor negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.