Polițiștii din Făget și Găvojdia, razie de amploare pentru prevenirea activităților infracționale

Poliţiştii orașului Făget și  cei ai Secției 6 Rurale Găvojdia au acţionat, în weekend, pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier.

Astfel, în perioada 03-04 martie a.c., au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră și investigaţii criminale.

Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Au fost verificate aproape 250 de autovehicule şi legitimate peste 300 de persoane.

În urma controalelor efectuate, au fost constatate două infracțiune şi au fost aplicate 107 sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala, a ordinii si liniștii publice, Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și pentru nerespectarea normelor rutiere.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de aproape 40.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării un permis de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.