Polițiștii au reținut cinci urmăriți internațional, la Lugoj

Poliţiştii  timișeni au depistat cinci bărbați, cu vârste între 18 și 42 de ani,  care erau urmăriți internațional de autoritățile din Italia pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și aderarea la un grup infracțional organizat.

„La data de 04 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale cu sprijinul polițiștilor municipiului Lugoj, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au  depistat  în urma unor activități informativ operative, 5 persoane cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, urmăriți internațional. Pe numele acestora, autoritățile judiciare din Italia, au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și aderarea la un grup infracțional organizat”, a anunțat IPJ Timiș.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.