Polițiștii au indisponibilizat autoturismul de lux al unui tânăr din Coșteiu

Polițiștii timișeni de la Serviciul de Investigații Criminale au indisponibilizat două autovehicule de lux care figurau ca fiind sustrase din străinătate. Mașinile, un Audi Q5 și un BMW X5, au fost descoperite pe raza județului Timiș la doar câteva zile de la anunțarea dispariției lor. Una dintre mașini a fost găsită la un timișorean de 35 de ani, iar cealaltă la un tânăr de 25 de ani, din localitatea Coșteiu.

„În zilele de 17 și 18 august, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii timișeni au depistat pe raza municipiului Timișoara două autovehicule de lux care figurau sustrase, în cursul lunii august a.c., din Germania, respectiv Olanda”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Valoarea celor două mașini de lux este estimată la 150.000 de euro. În ambele cauze a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, procedându-se la indisponibilizarea vehiculelor până la finalizarea cercetărilor.

Lugoj Expres Polițiștii au indisponibilizat autoturismul de lux al unui tânăr din Coșteiu Polițiști indisponibilizat Coșteiu autoturism lux

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.