Polițiștii au efectuat noi percheziții la contrabandiștii de țigări din Lugoj. 9 persoane au fost duse la audieri

În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Lugoj, poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice au efectuat, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, trei percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Lugoj, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu, încă din luna iunie 2016, cu privire la faptul că persoane necunoscute desfăşoară activităţi de comerţ ilegal cu ţigări de contrabandă pe raza municipiului Lugoj, prejudiciind bugetul consolidat al statului. Astfel,  joi, 20 aprilie a.c., pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au efectuat trei percheziții la domiciliile a nouă persoane, cu vârste între 26 și 57 de ani.

De la cei în cauză, au fost ridicate 5.000 de țigarete, de diferite mărci, 600 de articole pirotehnice, telefoane mobile și documente.

Nouă persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Lugoj, pentru audieri.

La activități au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, Secției 5 Rurale Belinț, Secției 6 Rurale Găvojdia, Secției 7 Rurale Lugoj, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.