Polițiștii au descoperit un adevărat arsenal în urma perchezițiilor la clanurile de romi din Lugoj

În baza autorizațiilor emise de Judecătoria Lugoj, polițiștii au descins, duminică dimineața, în casele celor două clanuri de romi din municipiu, care se află în conflict.

Au fost efectuate patru percheziții la domiciliile familiilor de romi cercetați pentru distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uz de armă fără drept.

„Acțiunea a vizat probarea și documentarea activității infracționale a mai multor persoane aflate într-o stare conflictuală. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 19 arme albe (8 săbii, 7 cuțite și 4 topoare), 22 de sticle incendiare, un pistol și 13 cartușe. 35 de persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 60 de ani, au fost conduse la sediul Poliției Lugoj pentru audieri, față de acestea urmând a fi dispuse măsurile legale”, a anunțat IPJ Timiș.

La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Glad Voievod” Timișoara și din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.