Polițiști avansați în grad! IPJ Timiș a răsplătit pentru merite excepționale 75 de ofițeri și agenți. Trei sunt de la Poliția Lugoj

Cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, 75 de polițiști din cadrul IPJ Timiș au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

„Prin Dispoziția Șefului de Inspectorat al Județului Timiș, cu ocazia Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, pentru merite excepționale în activitatea profesională, un număr de 75 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, respectiv 30 de ofițeri și 45 de agenţi de poliţie”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Printre cei 75  de oameni ai legii avansați în grad pentru merite excepționale se află și trei polițiști de la Poliția Municipiului Lugoj și secțiile rurale arondate:

  • Sebastian Peiov (Poliția Lugoj) – avansat de la gradul de inspector principal la gradul de subcomisar;
  • Alexandru Madoni (Poliția Lugoj) – avansat de la gradul de agent principal la gradul de agent șef adjunct;
  • Cristian Suciu (Decția 7 Poliție Rurală Lugoj) – avansat de la gradul de agent șef adjunct la gradul de agent șef.

„Condiţia de profesionişti în aplicarea şi respectarea legii îi obligă pe polițiști să asigure un răspuns operativ și ferm în fața oricărei forme de criminalitate, pentru apărarea intereselor legitime ale cetățenilor. Poliţiştii timișeni s-au remarcat în mod deosebit în executarea misiunilor încredințate și vor continua să-și îndeplinească atribuțiile cu profesionalism și devotament”, a mai transmis IPJ Timiș.

Lugoj Expres Polițiști avansați în grad! IPJ Timiș a răsplătit pentru merite excepționale 75 de ofițeri și agenți. Trei sunt de la Poliția Lugoj Sebastian Peiov polițiști Lugoj polițiști avansați în grad Polițiști Poliția Lugoj merite exxcepționale IPJ Timiș Cristian Suciu avansați în grad Alexandru Madoni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.