Poliția, în alertă! Un deținut a evadat de la un punct de lucru din Buziaș

Polițiștii din Timiș sunt în alertă, după ce un deținut a evadat de la un punct de lucru interior, din cadrul secției exterioare Buziaș a Penitenciarului Timișoara.

Astăzi, în jurul orei 9.50, s-a constatat că deţinutul  Mois Gheorghe Grigore,  în vârstă de 30 de ani, condamnat definitiv la 1 an și 3 luni  de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, clasificat în regim semideschis, a părăsit punctul de lucru  interior aflat în cadrul secției exterioare Buziaș.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Autoritățile menționează că părăsirea fără autorizare a locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, cetățenii sunt rugați să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Timișoara, la numărul de telefon: 0256/200030, 0752090228.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.