Poliția, în alertă! Caută un șofer fugar, dat în urmărire de autoritățile din Germania

Polițiștii timișeni sunt în alertă, după ce un bărbat de 35 de ani, care a fost oprit în trafic, a demarat în trombă după ce oamenii legii au procedat la verificarea acestuia în bazele de date. Era căutat de polițiștii din Germania, având emis pe numele său un mandat de arestare.

Polițiștii Secției 1 Timișoara au oprit, miercuri, pe bulevardul Take Ionescu, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani. În timp ce polițiștii procedau la verificarea conducătorului auto în bazele de date, acesta a demarat în trombă. Întrucât, bărbatul nu a răspuns la somațiile polițiștilor de a opri autoturismul, aceștia au pornit în urmărirea conducătorului auto, unul dintre polițiști executând un foc de avertisment în plan vertical, cu arma din dotare, pe strada Simion Bărnuțiu. În urma folosirii armamentului nu a rezultat rănirea vreunei persoane.

Bărbatul a reușit să scape de polițiști după ce a intrat cu autoturismul în curtea unui imobil de pe strada Lorena, din Timișoara, unde a dat jos plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului și a fugit.

De atunci, polițiștii depun toate eforturile în vederea prinderii bărbatului și solicită sprijinul cetățenilor pentru depistarea acestuia.

”Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu toate structurile MAI, astfel încât rezultatele să fie pe măsură. Totodată, facem publică fotografia bărbatului. În cazul în care observați persoana din fotografie, vă rugăm să apelați Serviciul de urgență 112 și să nu intrați în contact cu aceasta”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.