PNL Lugoj dezvăluie probleme urât mirositoare la Stația de epurare și vrea „epurarea” lui Boldea

Liberalii lugojeni îl contrazic pe primarul Francisc Boldea și susțin că la Stația de epurare a Lugojului „nu funcționează nimic, nici măcar treapta mecanică”, deși municipalitatea a cheltuit aproximativ 6.000.000 de euro pentru lucrările de reabilitare demarate în urmă cu opt ani.

Lugoj Expres PNL Lugoj dezvăluie probleme urât mirositoare la Stația de epurare și vrea "epurarea" lui Boldea stația de epurare PNL Lugoj investiții Claudiu Buciu Boldea ape uzate

„Boldea ne-a mințit în permanență și a reușit să mai facă o investiție nefuncțională în Lugoj pentru o sumă colosală de aproape șase milioane de euro”, a declarat, într-o conferință de presă, președintele PNL Lugoj, Claudiu Buciu, menționând că „Boldea a încercat tot timpul să ascundă situația de acolo”.

În opinia președintelui PNL Lugoj, „Boldea este principalul vinovat pentru modul cum s-a derulat această investiție”, iar stația de epurare a fost predată către societatea Meridian 22 fără să se spună că nu toate lucrările au fost efectuate.

„Noi solicităm primarului Francisc Boldea, pentru următoarea ședință de consiliu local, să facă o dare de seamă privind această lucrare, în care să prezinte consilierilor locali proiectul, toate situațiile de lucrări, toate recepțiile, rapoartele diriginților de șantier și toate plățile făcute. La modul cum ne-a mințit față de această lucrare și la modul cum a ajuns la un capăt la care nu mai poate să mintă și va trebui să răspundă pentru asta, având în vedere că toate marile investiții din oraș sunt blocate, noi considerăm că ar trebui să își dea demisia. Boldea nu e capabit să gestioneze investițiile mari. El e capabil doar să zugrăvească, să întindă asfalt și să pună dale. În rest, nimic! Toate lucrările mari s-au blocat! Iar Stația de epurare este o investiție foarte importantă, pentru că noi deversăm, în permanență, apele uzate în râul Timiș”, a spus Buciu.

Lugoj Expres PNL Lugoj dezvăluie probleme urât mirositoare la Stația de epurare și vrea "epurarea" lui Boldea stația de epurare PNL Lugoj investiții Claudiu Buciu Boldea ape uzate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.