PNL Lugoj are un nou președinte interimar: Ionuț Sîrbu, președintele tineretului PNL Timiș, consilier local la Boldur

Organizația PNL Lugoj are un nou președinte interimar. Președintele tineretului din PNL Timiș, Ionuț Sîrbu, consilier local la Boldur, a fost desemnat să reconstruiască o organizație aflată în… „moarte clinică” și să formeze o echipă capabilă să recâștige Primăria Lugoj.

„Am încredere în capacitatea lui Ionuț Sîrbu de a relansa activitatea organizației din Lugoj. El a dovedit deja la tineret că este foarte capabil și știe ce are de făcut”, a spus Alin Nica, președintele PNL Timiș.

După ce, în iulie 2021, Claudiu Buciu a fost demis din funcția de președinte al PNL Lugoj, iar Biroul Politic Local a fost dizolvat de conducerea PNL Timiș, organizația PNL Lugoj a fost lăsată de izbeliște, chiar dacă anul trecut, tot în iulie, s-a încercat o reorganizare, prin numirea în funcția de președinte interimar a primarului comunei Știuca, Vasile Bejera, care trebuia să găsească „cele mai bune soluții pentru ca organizația locală din Lugoj să înceapă să funcționeze corect din punct de vedere statutar, politic și administrativ”.

„Reorganizarea” a eșuat, iar acum, când este mai puțin de un an până la viitoarele alegeri locale, se încearcă resuscitarea unei organizații cu activitate inexistentă, prin numirea unui președinte „din aripa tânără”, care are o misiune extrem de dificilă: depășirea tuturor piedicilor și construirea unei echipe cu care PNL să recâștige Primăria Lugoj.

”Pentru noi, organizația din Lugoj este foarte importantă. Am încercat de mai multe ori să facem alegeri și să repornim activitatea în această organizație, dar ne-am lovit, din păcate, de ezitări, amânări și tot felul de pretexte care au blocat toate demersurile noastre. Sunt convins că Ionuț Sîrbu va reuși să depășească toate piedicile și va construi la Lugoj o echipă cu care să recâștigăm Primăria. Noul președinte interimar al PNL Lugoj are toate susținerea mea și sprijinul întregului BPJ”, a mai spus Alin Nica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.