PNL Lugoj a rămas fără reprezentant în Consiliul Județean Timiș

Consiliul Județean Timiș a  constatat, în ședința extraordinară de marți, 16 mai, încetarea de drept a mandatului de consilier județean a liberalului lugojean Mihai-Cornel Anghel, în urma demisiei, înregistrată prin adresa nr. 13636/9 mai 2023.

Totodată, a fost declarat vacant locul de consilier județean deținut de Mihai-Cornel Anghel în cadrul Consiliului Județean Timiș.

„Aș vrea să-i mulțumesc lui Mihai Anghel pentru activitatea depusă în cadrul grupului PNL, att în numele grupului cât și în nume personal. Mie îmi pare rău că a luat această decizie personală, a adus un plus valoare grupului, a fost o persoană activă în special în zona lui de competență și îi urez succes, în continuare, în activitatea sa”, a spus, în cadrul ședinței, Dan Sarmeș, liderul grupului de consilieri PNL din Consiliul Județean Timiș.

Mihai-Cornel Anghel este membru PNL din anul 2016, iar la alegerile din septembrie 2020 a obținut un mandat de consilier județean.

În urma demisiei lui Mihai-Cornel Anghel, PNL Lugoj a rămas fără niciun reprezentant în Consiliul Județean Timiș.

 

Lugoj Expres PNL Lugoj a rămas fără reprezentant în Consiliul Județean Timiș PNL Lugoj PNL Mihai Cornel Anghel încetarea mandatului demisie consilier liberal consilier județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.