PMP vrea program “After school” în toate școlile din Lugoj

Reprezentanții Partidului Mișcarea Populară în Consiliul Local Lugoj au făcut 25 de propuneri la proiectul de buget local pentru anul 2020.

Printre acestea se află și propunerea privind alocarea sumelor necesare pentru crearea de servicii tip “After school” pentru toate școlile gimnaziale din Lugoj.

„Propunerea a fost făcută și anul trecut, însă majoritatea din Consiliul local nu a fost de acord cu derularea Programului “Școala după școală” pentru un număr maxim de 2.000 de școlari, în special a elevilor a căror părinți au o stare materială precară. Este bine știut faptul că nu toți părinții își permit să plătească câteva sute de lei pe lună și o astfel de măsură ar fi benefică pentru copii și ar veni în sprijinul părinților care nu au cu cine să își lase copiii după încheierea orelor de curs. Ne dorim să cuprindem cheltuielile pentru aceste servicii în bugetul pe anul 2020 și datorită faptului că elevii ar putea să își petreacă timpul într-un cadru organizat și supravegheat în care să își facă și temele, dar și să servească o masă caldă”, a anunțat consilierul PMP Liviu Brîndușoni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.