PMP – rezultate foarte bune la europarlamentare, în Timiș. PMP Coșteiu – printre organizațiile remarcate

Alegeri europarlamentare încheiate recent au însemnat pentru Partidul Mișcarea Populară confirmarea faptului că rămâne una dintre forțele politice credibile ale României.

Lista condusă de fostul președinte al țării, Traian Basescu, și de actualul lider PMP, Eugen Tomac, a fost votată de peste 520.000 de alegători, procentul obținut fiind de 5,76 la sută. Astfel, PMP va trimite la Bruxelles doi europarlamentari.

Un aport deosebit la acest rezultat l-a avut filiala locală Timiș a Partidului Mișcarea Populară, fiind a patra forță politică din județ. Organizația condusă de deputatul PMP de Timiș, Cornel Sămărtinean, s-a clasat pe un onorant loc trei la nivel național, după Constanța și Prahova, cu 20.970 de voturi.  Practic, PMP Timiș a obținut cel mai bun scor de la înființare și până în prezent. 

„Conducerea Partidului Mișcarea Populară mulțumește tuturor cetățenilor din Timiș pentru încrederea acordată și felicită organizația din comuna Moravița, acolo unde PMP a obținut cel mai bun scor dintre toți competitorii, 36,26 la sută. Rezultate foarte bune, care onorează, dar în același timp și obligă, s-au înregistrat și la Coșteiu – 18,81%, Pișchia – 12,88 %, Săcălaz – 12,77%, Lenauheim – 11,94%  și Giarmata – 11,84%. PMP Timiș mulțumește de asemenea tuturor membrilor și simpatizanților care s-au implicat direct în campania electorală și fără de care, cu siguranță, nu s-ar fi obținut acest rezultat”, a transmis Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.