PMP Lugoj are un membru de Cartea Recordurilor

Vasile Stoica, temerarul sportiv lugojean care a străbătut lumea într-un scaun cu rotile acţionat manual și care are în palmares și o performanță de Cartea Recordurilor, s-a alăturat echipei PMP Lugoj.

Vasile Stoica a fost prezentat de către Marian Costea, președintele PMP Lugoj, în cadrul unei conferințe de presă la care a fost prezent și Radu Șumălan, primul candidat al PMP Timiș pentru Senat.

„M-am alăturat acestei echipe, pentru că îmi place denumirea partidului – Mişcarea Populară. Sper să fie o Mişcare Populară care să facă ceva şi pentru persoanele cu dizabilităţi. În data de 3 decembrie vom ieşi în stradă pentru a ne cere drepturile. Legea 448/2006 nu este corectă vizavi de noi. Vom încerca o acţiune de protest şi la Lugoj”, a spus Vasile Stoica.

Profesorul universitar Radu – Liviu Şumălan, de la departamentul de Fiziologia plantelor din cadrul Facultăţii de Horticultură și Silvicultură de la USAMVB din Timişoara, este nou în politică şi a intrat în PMP pentru că este un om de dreapta.

Dacă va obține mandatul de senator, prof. univ. Radu Șumălan a afirmat că va milita „pentru ca 6% din PIB să revină învățământului”, iar „educația să fie cu adevărat gratuită”. Referitor la agricultură, prof. univ. Radu Șumălan consideră că „politica agricolă trebuie făcută în ferme, nu de la București sau de la Bruxelles”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.