Plimbare cu barca, încheiată cu intervenția jandarmilor

O plimbare cu barca pe râul Timiș s-a încheiat, în miez de noapte, într-o pădure și cu intervenția jandarmilor.

Aventura a avut loc, zilele trecute, în apropiere de Lugoj, iar povestea despre curaj, determinare și intervenție rapidă a fost făcută publică de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș.

„Într-o zi obișnuită pe râul Timiș, patru persoane pasionate de aventură au pornit într-o călătorie pe apă cu o barcă pneumatică. Dar ce a început ca o zi de bucurie și relaxare s-a transformat într-o provocare neașteptată.

Când pneul bărcii a cedat și noaptea a căzut, au fost nevoiți să-și ancoreze ambarcațiunea la malul râului și să se adăpostească în misterioasa pădure din jur. Cu fiecare trecere a timpului, încercările lor de a se orienta în întunericul pădurii au devenit tot mai dificile.

Panicați, au luat legătura cu autoritățile locale prin apel de urgență. Imediat, echipa de salvare a Jandarmeriei a intrat în acțiune! Experiența lor în operațiuni de căutare și salvare a fost pusă în practică pentru a aduce în siguranță acești aventurieri într-un mediu necunoscut și potențial periculos.

Cu ajutorul semnalelor luminoase și acustice, jandarmii au reușit să stabilească un contact vizual cu grupul rătăcit. Un moment de bucurie a apărut atunci când una dintre persoane a exclamat: „Uite, uite o lumină! Gata, suntem salvați!” Acesta a fost momentul în care speranța a învins întunericul nopții.

Echipa de salvare, condusă de un jandarm cu o cunoaștere detaliată a terenului, și-a folosit abilitățile și cunoștințele pentru a-i aduce pe cei patru înapoi în siguranță. Cu aproximativ două ore de la alertă, eroii noștri au fost găsiți și aduși înapoi la lumină și civilizație.

Această poveste ne amintește de importanța pregătirii pentru orice aventură în natură și necesitatea de a respecta regulile de siguranță. Suntem mândri de eforturile echipelor noastre și suntem recunoscători că am putut ajuta acești curajoși aventurieri să se întoarcă în sânul familiilor”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș.

Lugoj Expres Plimbare cu barca, încheiată cu intervenția jandarmilor zona Lugoj salvare râul Timiș plimbare cu barca plimbare operațiune de căutare Lugoj jandarmi Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș aventură acțiune de salvare acțiune

 

(Foto: IJJ Timiș)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.