Plata impozitelor și taxelor locale pe 2018

Începând de miercuri, 10 ianuarie, persoanele fizice şi cele juridice din municipiul Lugoj se pot prezenta la casieria Serviciului Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Lugoj pentru a-şi achita impozitele şi taxele locale pentru 2018.

Impozitele şi taxele se plătesc anual, în două rate egale, primul termen de plată fiind data de 31 martie, iar al doilea termen este data de 30 septembrie, inclusiv.

Pentru plata cu anticipație a impozitelor pe clădiri, terenuri și mijloace de transport datorate pe întregul an de către contribuabili, până la primul termen de plată (31 martie), se acordă o bonificație de 10%.

Taxa pentru clădirile și terenurile proprietate publică sau privată a statului, sau ale unităților administrativ-teritoriale, concesionate, închiriate, date în folosință sau administrare, se plătește lunar, până în data de 25 a lunii următoare fiecărei luni din perioada de valabilitate a contractului.

Impozitele şi taxele locale pot fi achitate zilnic, la casieria Serviciului Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Lugoj, după următorul program:

  • luni, marţi, joi și vineri – orele 8,30 -16,30;
  • miercuri – orele 8,30 – 18,30.

Atunci când se vor prezenta să îşi achite taxele și impozitele contribuabilii trebuie să aibă asupra lor actul de identitate.

Impozitele și taxele locale trebuie achitate integral până la 30 septembrie 2018.

Un comentariu la „Plata impozitelor și taxelor locale pe 2018

  • 22 ianuarie 2019 la 19:20
    Permalink

    Buna ! Cum as putea afla valoarea taxelor si impozitelor ce le am de achitat ? Nu ma aflu in localitate . Mulțumesc anticipat !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.