Piața de vechituri din Lugoj se redeschide

Primăria Lugoj a anunțat că marți, 7 noiembrie, se redeschide piața de vechituri din municipiu, în locația de pe Drumul Oloșagului, în urma lucrărilor de reabilitare și modernizare.

Lucrările de modernizare au vizat spațiul de comercializare a produselor care se prezintă acum sub forma unei platforme asfaltate în suprafață de 5.800 de metri pătrați și o parcare cu 90 de locuri. Au fost reabilitate și două străzi, respectiv cea de acces în Obor, în lungime de 70 de metri și cea de legătură între străzile Țe­să­to­rilor și Islazu Mic, în lungime de 130 de metri.

Noul Obor beneficiază de grupuri sanitare pentru fe­mei și bărbați și de un bi­rou administrativ, realizate prin reabilitarea unei clădiri e­xistente în zona actualei par­cări. Atât parcarea cât și spațiul destinat comer­cia­li­ză­rii de produse au fost împrej­muite cu gard metalic.

Municipalitatea a mai anunțat și că anul viitor vrea să construiască în spatele Oborului o parcare cu circa 1000 de locuri, iar piață să funcționeze nu doar în zilele de marți, ci și în zilele de sâmbătă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.