Peste 1.400 de lugojeni au pedalat pentru a ajuta Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei”

Evenimentul caritabil „Bike4Life”, organizat de Hella România pentru a marca 10 ani de activitate, s-a  bucurat de susținerea lugojenilor.

Peste 1.400 de persoane au luat parte la evenimentul care s-a desfășurat sâmbătă, pe parcursul a șase ore, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Lugoj, unde au fost amplasate 20 de biciclete de fitness (indoor cycling).

Pentru fiecare kilometru pedalat de către participanți, Hella România va dona 2 euro către Secția Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei”.

La finalul sesiunii de pedalat, participanții au fost recompensați cu un cadou, constând într-un tricou personalizat cu logo-ul evenimentului, din partea companiei Hella România și au fost înscriși într-o tombolă, unde, câștigătorul a fost recompensat cu un voucher de cumpărături, în valoare de 1.800 de lei, din partea partenerului Sport Concept.

Evenimentul de la Lugoj a fost organizat de Hella România în parteneriat cu Sport Concept și în colaborare cu SmartFit Studio 1 și Primăria Municipiului Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.