Pescari sancționați de jandarmi

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara au desfăşurat noi acţiuni de prevenire și combatere a faptelor de natură contravențională sau penală.

Astfel,  sâmbătă, 18 ianuarie, pe timpul unei acţiuni desfășurate în colaborare cu Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Timiș, au fost depistate 17 persoane care pescuiau în albia râului Timiș, în zona localității Lugoj, fără a îndeplini condițiile prevăzute în permisele de pescuit. Pescarii dețineau permise eliberate de o asociație de pescari care nu are contracte de utilizare a apelor din județul Timiș, iar jandarmii le-au aplicat 15 avertismente și două amenzi, în valoare totală de 600 lei.

A doua zi, duminică, 19 ianuarie, pe timpul unei acţiuni desfășurate în colaborare cu Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură – Serviciul Regional Transilvania, au fost depistate alte nouă persoane care pescuiau în albia râului Timiș, în zona localității Lugoj, fără a îndeplini condițiile prevăzute în permise. Acestora le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale, respectiv patru avertismente și cinci amenzi în valoare totală de 1500 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.