Percheziții la firme bănuite de operațiuni comerciale nereale

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Timiș, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, efectuează, în această dimineață, trei percheziţii în localitățile Lugoj, Bocșa și Constanța.

Perchezițiile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în perioada martie – septembrie  2014, în calitate de reprezentanți ai unor societăți comerciale, ar fi înregistrat în evidențele contabile ale societăților, operațiuni comerciale nereale ce au avut ca obiect achiziționarea de material lemnos, scopul fiind de a se sustrage de la plata obligațiilor legale față de bugetul consolidat al statului.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 280.000 de lei.

Activitățile desfășurate vizează patru persoane și trei societăți comerciale, presupuse a fi implicate în comiterea infracțiunilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.