Percheziții la Dumbrava și Mănăștiur. Trei persoane au fost duse la audieri

Polițiștii din Făget, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au descins, marți, în patru locații din Dumbrava și Mănăștiur, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

Controalele s-au desfășurat în două dosare penale în care se fac cercetări pentru infracțiunile de contrabandă. Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat, pe raza localităților Dumbrava și Mănăștiur, țigări și alcool nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

Acțiunea a vizat doi bărbați, de 58 și 66 de ani, și o femeie, de 66 de ani, persoane presupuse a fi implicate în comiterea infracțiunilor.

În urma perchezițiilor, la locuința femeii de 66 de ani, polițiștii au descoperit peste 6.000 de țigarete  și 10 litri de alcool, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. Polițiștii continuă cercetările pentru a documenta întreaga activitate infracțională a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.