Percheziții la contrabandiștii din Lugoj. Cinci persoane au fost reținute

Poliţiştii orașului Făget și Secției 10 Rurale Făget, sub coordonarea procurorului  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au efectuat în data de 28 decembrie, în  intervalul orar 09:00-15:00, patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului Lugoj, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

„Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Poliției Orașului Făget, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a trei persoane bănuite de deținere și comercializare a produselor accizabile pe raza municipiului Lugoj, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului. Activitățile desfășurate au vizat doua femei de 44 și 47 de ani și un bărbat de 48 de ani din Lugoj, aceștia fiind conduși la sediul poliţiei pentru audieri”, a anunțat IPJ Timiș.

În urma descinderilor polițiștii au descoperit  21.420 de țigarete netimbrate, suma de 15.260 de lei, 100 de euro, cinci telefoane mobile, 3.448 de articole pirotehnice și au indisponibilizat două autoturisme.

La sediul poliției au fost conduse cinci persoane, doi bărbați și trei femei, în vederea audierilor. Cele cinci persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru savarsirea infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, iar o femeie în vârstă de 52 de ani fiind cercetată şi pentru comiterea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

 

Lugoj Expres Percheziții la contrabandiștii din Lugoj. Cinci persoane au fost reținute produse accizabile polițiștii din Făget persoane reținute Percheziții Lugoj percheziții Lugoj Făget contrabandiști Lugoj contrabandiști contrabandă articole pirotehnice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.