Percheziții la contrabandiștii de țigări! Două persoane au fost reținute

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au efectuat miercuri, 28 iunie, 9 percheziții domiciliare în județul Timiș și 1 percheziție domiciliară în județul Caraș-Severin, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Au fost puse în executare 2 mandate de aducere, în urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 473.160 de țigarete, fără timbru fiscal.

De asemenea, doi bărbați în vârstă de 37 și 42 de ani au fost conduși la sediul I.P.J. Timiș pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Timișoara, Direcției Regionale Vamale Timișoara și Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara.

De asemenea, la activități au participat polițiștii municipiilor Timișoara și Lugoj, Serviciului Acțiuni Speciale Timiș și Serviciului de Investigații Criminale Timiș.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.