Percheziții în apropiere de Lugoj. Polițiștii au confiscat arme și cartușe confecționate artizanal

Polițiștii Secției 5 Rurale Belinț, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au ridicat trei arme confecționate artizanal, 50 de cartușe și mai multe dispozitive și unelte folosite la confecționarea armelor și muniției, în urma unei percheziții efectuate pe raza comunei Brestovăț, din județul Timiș.

În baza autorizaţiei emise de Judecătoria Lugoj, poliţiştii Secției 5 Rurale Belinț au efectuat, vineri dimineața, o percheziție domiciliară pe raza comunei Brestovăț, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

În cursul lunii ianuarie a.c., poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că bănuiții, doi bărbați de 25 și 28 de ani, ar deține la domiciliu arme și muniție, confecționate artizanal.

În urma percheziției, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor trei arme confecționate artizanal, 50 de cartușe și mai multe dispozitive și unelte folosite la confecționarea armelor și muniției.

La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Poliţiştii continuă cercetările, în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.