Pedalez o tură, un nou eveniment ciclist, la Lugoj

Seria evenimentelor cicliste continuă, la Lugoj. Duminică, 20 mai, de la ora 17, pasionații de mersul pe două roți sunt invitați să participe la prima ediție a evenimentului ciclist „Pedalez o tură”.

„Acest eveniment continuă activitatea evenimentului Lugojul Pedalează, care a împlinit vârsta de 5 ani. Cu această ocazie, sărbătorim trecerea de la un eveniment local, care a evoluat la nivel de județ, sub numele de Pedalez o tură, care dorește să adune iubitorii de ciclism din comunitate și din zona de vest a țării. Evenimentul Pedalez o tură este organizat de Federația Inițiativa Timișoara”, a anunțat Alexandru Szilagy, coordonatorul acțiunii.

Adunarea cicliștilor va avea loc pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, după care se va pleca pe traseul:  Podul de Fier – Primăria Lugoj – Strada Făgetului- Sensul giratoriu de la centură – Strada Făgetului – Str. 20 Decembrie 1989 –  Podul de beton – Str. Bucegi –  Mol – strada Caransebeşului – Str. Episcop Ioan Bălan – Casa de Cultură a Sindicatelor.

Lugoj Expres Pedalez o tură, un nou eveniment ciclist, la Lugoj pedalez o tură Lugojul pedalează eveniment ciclist cicliști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.