Pe podium! Cadetele de la CSȘ Lugoj vor juca, duminică, pentru titlul de campioane ale României

După patru jocuri, echipa de volei a CSȘ Lugoj, pregătită de prof. Carmen Todros, se află pe primul loc în clasamentul turneului final al Campionatului Naționat de cadete, care se desfășoară, în aceste zile, la Brașov.

Formația lugojeană, care a făcut deplasarea la această competiție pe banii antrenoarei și ai părinților jucătoarelor, are 10 puncte în clasament, cu unul mai mult decât ocupanta locului secund, Dinamo București, pe care lugojencele au învins-o clar, cu 3-0, în meciul direct.

Pentru a cuceri titlul de campioană a României, CSȘ Lugoj mai are nevoie de o victorie, în jocul cu CTF Mhai I București, care se va disputa duminică, de la ora 12.

Indiferent de rezultatul acestui joc, voleibalistele din Lugoj – Andra Badiu, Ana Motos, Mădălina Ioniță, Sonia Dumescu, Georgiana Popa, Roxana Munteanu, Cristina Livadariu, Patricia Bărbulescu, Timea Petrescu și Luiza Roșie – vor urca pe podium, la finalul competiției.

În cele patru jocuri disputate la acest turneu final, CSȘ Lugoj a învins cu 3-0 pe Dinamo București și ACS Juvenil Brașov, a câștigat cu 3-1 partida cu CS Dacia Mioveni și a cedat, cu 2-3, jocul cu CSM București.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.