Pavilion reabilitat și patru noi servicii medicale, la Spitalul din Făget

Aria serviciilor medicale se extinde la Spitalul Orăşenesc Făget, condus de dr. Iurie Codrean.

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 14, în prezența autorităților locale și județene, la spitalul din Făget va fi inaugurat un pavilion care a fost reabilitat, utilat și dotat cu aparatură prin generozitatea unui sponsor privat – societatea Trimsol România SRL.

„Investiția este cu atât mai importantă pentru comunitate cu cât se dezvoltă aria serviciilor medicale oferite de Spitalul Orășenesc Făget, prin cooptarea în echipă a patru tineri medici cu specialități precum: Oftalmologie, Dermatovenerologie, Otorinolaringologie (ORL) și Psihiatrie. Asistența medicală ambulatorie la nivelul spitalului se îmbogățește astfel cu patru noi  specialități, menite să răspundă prompt și profesionist nevoilor locuitorilor din zona Făgetului și zonele limitrofe”, a anunțat Maria Elena Stămurean–Vargias, purtătorul de cuvânt al Spitalului Orășenesc Făget.

Valoarea investiției se ridică la 100.000 euro, sumă ce a servit la reabilitarea unui întreg pavilion, precum și la achiziționarea de mobilier nou și aparatură de ultimă generație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.