Patru agenții de turism din Lugoj, lăsate fără licență de ANT

Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) a retras licenţele a patru agenţii din Lugoj care nu au prezentat o poliţă de asigurare valabilă privind asigurarea rambursării cheltuielilor de repatriere şi a sumelor achitate de turişti pentru achiziţionarea serviciilor sau pachetelor de servicii turistice.

Printre cele 1384 de agenții din România găsite în neregulă și obligate să-și închidă activitatea se află și patru operatori din Lugoj: S.C. Sembella S.R.L., SC Raul Travel SRL, SC L&C Lokura Tour SRL şi SC Tino SRG Tour SRL.

Lista agenţiilor de turism care au rămas fără dreptul de a vinde pachete turistice a fost publicată, pe 4 octombrie, pe site-ul Autorității Naționale pentru Turism. A

ANT a anunțat, într-un comunicat, că, de la data publicării, operatorii economici care figurează în listă nu mai pot desfăşura activităţi specifice agenţiilor de turism, conform prevederilor legale.

“Măsura de retragere în vederea radierii din oficiu a licențelor de turism emise operatorilor economici în cauză asigură întărirea disciplinei privind comercializarea pachetelor de servicii turistice și totodată protecție persoanelor fizice și juridice contractante”, se arată în comunicatul ANT.

 

(foto: puterea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.