Partidul România Rațională are o organizație și la Lugoj

O nouă formațiune politică și-a anunțat prezența în municipiul Lugoj: Partidul România Rațională (ЯR).

Printr-un comunicat semnat de Liviu-Cornel Popa, președintele în exercițiu al Partidului România Rațională, am fost informați că această formațiune politică a înființat o organizație locală și în Lugoj, care este parte integrantă a Organizației Regionale Banat a Partidului România Rațională.

„Se numește în funcția de Președinte al Organizației Locale Lugoj doamna ILIUȚĂ Simona Lucreția, identificată prin legitimația de membru seria TM 00006 emisă la data de 02.11.2019. Doamna ILIUȚĂ Simona Lucreția va reprezenta Partidul România Rațională în raporturile cu autoritățile și instituțiile statului la nivelul Unității Administrativ Teritoriale Lugoj”, se menționează în comunicatul Partidului România Rațională.

Adresa de corespondență și de contact a Organizației Locale Lugoj a Partidului România Rațională este pe strada Paul Chinezu, la nr. 38.

După cum a mai anunțat Liviu-Cornel Popa, președintele în exercițiu al Partidului România Rațională, „lista candidaților pentru funcțiile de consilieri locali, consilieri județeni și primar al Municipiului Lugoj va fi prezentată în ziua începerii campaniei electorale”.

Conform statutului, Partidul România Rațională este un „partid naționalist, patriotic, obiectiv și neutru”, care „promovează doctrina naționalistă” și care „susține statul de drept, democratic, independent și rațional, în care demnitatea omului, drepturile și libertățile cetățenilor, libera dezvoltare a personalității umane, dreptatea și pluralismul politic, rațiunea și responsabilitatea faptelor reprezintă valori supreme în spiritul tradițiilor poporului român și a idealurilor istorice de independență și suveranitate”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.