Părintele Constantin Necula va susține o conferință la Universitatea Europeană Drăgan

Părintele Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie din Sibiu, cunoscut publicului pentru numeroasele sale apariții la conferințe și dezbateri televizate, va susține o nouă conferință la Lugoj.

Sâmbătă, 18 iunie, de la ora 12, părintele Constantin Necula va susține, la Universitatea Europeană Drăgan, conferința “Nu credeam să-nvăț a muri vreodată” – dialog cu medicul neurolog Mircea Șerpe, coordonatorul compartimentului de îngrijiri paliative de la Spitalul Municipal Lugoj, iar de la ora 18 se va întâlni cu credincioșii, la Biserica Sf. “Iosif cel Nou de la Partoș”, din Dealul Viilor.

Evenimentul este organizat de Asociația “Militas Templis”, Parohia “Iosif cel Nou de la Partoș” (preot paroh Traian Birăescu) și Universitatea Europeană Drăgan.

Preotul Constantin Necula este doctor în teologie și a scris zeci de volume de predici, studii și articole de omiletică și catehetică, dar și de cărți pentru copii și tineret.

Intrarea este liberă la ambele manifestări.

 

Lugoj Expres Părintele Constantin Necula va susține o conferință la Universitatea Europeană Drăgan Universitatea Europeană Drăgan părintele Constantin Necula Constantin Necula la Lugoj Constantin Necula conferință Lugoj conferință

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.