Parcurile din Lugoj, pentru oameni – cu și fără animale de companie

Dragi prieteni,

Ne adresăm tuturor lugojenilor care au animale de companie și celor care ne-au sesizat la întâlnirea pentru acțiunea de curățenie de sâmbăta trecută, cu privire la necesitățile care se referă la igiena din spațiul public.

Organizația STREUNERFREUNDE din Germania va demara un proiect-pilot în parcul George Enescu, unde vor monta 5 dispensere pentru saci menajeri. Dacă rezultatele vor fi unele bune cu privirea la utilizarea acestor resurse, Primăria Municipiului Lugoj va implementa această strategie în mai multe locații și parcuri din oraș.

Astfel, lugojenii care vor ieși la plimbare cu animalele de companie, vor beneficia de suportul necesar pentru a aduna orice cățeii lor ar putea lăsa în urmă, iar în acest fel vom păstra orașul curat.

Vă invităm să participați alături de noi la această acțiune, mai ales pentru a ne cunoaște și pentru a comunica pe tema animalelor de companie și a câinilor fără adăpost din Lugoj și împrejurimi.

Dorim să extindem această intervenție și în alte locații din oraș, iar părerea voastră contează și dorim să o aflăm! Vă așteptăm la întâlnirea din această sâmbătă 29.05.2021 de la ora 12.00, în Parcul George Enescu.

Iubim animalele, protejăm natura și păstrăm parcurile curate!

#noiorasul #lugojulcurat #lugojulvafibine #lugojulpentruoameni #primarialugoj

Lugoj Expres Parcurile din Lugoj, pentru oameni - cu și fără animale de companie proiect pilot Primăria Municipiului Lugoj parcuri curate Parcul George Enescu Lugojul curat întâlnire dispensere pentru saci menajeri animale de companie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.