Parchetul Lugoj a început urmărirea penală în cazul vandalizării cortului PMP. Autorii riscă până la doi ani de închisoare

Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj a dispus începerea urmăririi penale în cazul distrugerii cortului de campanie amplasat de PMP Timiș în apropierea Primăriei Lugoj.

„Urmare a plângerii penale depuse de PMP Timiș la Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, în data de 6 august 2018, în care am reclamat vandalizarea unui cort de campanie amplasat în centrul municipiului Lugoj, cu autorizație legală, vă informăm că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj au dispus începerea urmăririi penale în rem pentru infracțiunea de distrugere. În acest sens, șeful Poliției Municipiului Lugoj, comisar șef Dragoș Tonenchi, ne-a comunicat că faptele sesizate de PMP Timiș fac obiectul dosarului penal nr. 699638/07.08.2018, nr. unic 1166/P/2018, înregistrat la Parchetul Lugoj, urmând ca autorii faptei reprobabile să fie identificați și trași la răspundere penală. În cazul în care vor fi găsiți vinovați de distrugere, aceștia riscă până la 2 ani de închisoare. Mulțumim conducerii IPJ Timiș pentru celeritatea cu care a dat curs sesizării noastre și ne exprimăm speranța ca autorii vandalizării cortului de campanie al PMP Timiș, din noaptea de 3/4 august 2018, să fie descoperiți cât mai repede și deferiți justiției. În cadrul procesului penal, ne rezervăm dreptul de a ne constitui parte civilă cu o sumă care să acopere pagubele materiale și de imagine provocate filialei PMP Timiș. Considerăm util ca publicul să fie ținut la curent cu desășurarea acestei anchete pentru ca, pe viitor, să prevenim producerea unor astfel de fapte antisociale”, a anunțat Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.