Organizația de femei a PSD Lugoj și-a ales noua conducere

Au început alegerile în cadrul organizațiilor din PSD Lugoj.

Organizația Femeilor Social-Democrate a fost prima care și-a ales noua conducere, în componența: Simina Giurchi – președinte; Maria Rogobete – secretar executiv; Andreea Ionescu, Jessica Paulescu Gherga, Gabriela Enășescu – vicepreședinți; Andreea Trăsnea, Simina Stepan, Alina Benea, Corina Novăcescu, Adriana Micula, Ionela Hegedus – membri.

Simina Giurchi a fost singura candidată pentru funcția de președinte al OFSD Lugoj. Ea ocupa, încă din iulie 2022, funcția de președinte interimar al organizației locale de femei.

,,Ca femei, trebuie să ne cunoaștem drepturile, să ne folosim potențialul, pentru a deveni un exemplu pentru întreaga comunitate. Doamnele social democrate se implică din tot sufletul și răspund prezent oricând. Venim în faţa dumneavoastră ca o echipă înnoită, unitară, alcătuită din doamne cu experiență profesională, dar și din tinere aflate la început de drum. O echipă care are o viziune ce conţine multe reguli, măsuri şi recomandări, ştiind foarte bine că numai dacă ne propunem un proiect politic pe termen lung, vom reuşi să trecem peste momentele grele și să venim în sprijinul femeilor din comunitatea noastră. Femeile ne dau puterea!”, a menționat Simina Giurchi, președintele OFSD Lugoj.

La conferința de alegeri a OFSD Lugoj a participat și Călin Dobra, președintele PSD Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.