Optzeci de lugojeni au… alergat în natură

Optzeci de iubitori ai mișcării în natură au participat, duminică, 1 octombrie, la prima ediţie a competiţiei sportive „Alerg în Natură”, coordonată de Alexandru Szilagy și organizată de Clubul Sportiv Maraton’93 Lugoj, în colaborare cu Clubul de turism Concordia şi FOA Lugoj.
Participanții au alergat în:
  • Cursa părintele și copilul;
  • Cursa 9-13 ani;
  • Cursa 14-17 ani;
  • Cursa populară;
  • Crosul pentru categoriile de vârstă 18-29, 30-39, 40-49 și +50 ani;
  • Semimaratonul pentru categoriile de vârstă 18-29, 30-39, 40-49 și +50 ani.
Fiecare concurent a primit o medalie de participare și un tricou, iar cei care s-au clasat pe podium au fost recompensați cu medalii, trofee, diplome și vaucere.
Scopul acestui eveniment a fost unul caritabil, donațiile fiind făcute pentru sprijinirea organizării evenimentului sportiv internațional pentru persoanele cu dizabilități – Cupa „Ana Lugojana”, ediția a XXII-a, care se va desfășura, la Lugoj, în perioada 11-14 octombrie 2017.
Desfășurarea în bune condiții a acestui concurs a fost asigurată cu sprijinul Poliției locale, Jandarmeriei, Poliției rutiere Lugoj, a voluntarilor și a sponsorilor: WERZALIT LEMN TECH, CETATEA DEVA, AQUALAND DEVA, LEPCAN MEDIA, GO MEDIA, CATERING OCTAVIAN, ART CANDLE și un sponsor anonim.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.