Opt percheziții la persoane bănuite de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au efectuat, cu sprijinul Poliției municipiului Lugoj și ai luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale,  în această dimineață,  sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj,  opt percheziții pe raza localităților Topolovățu Mare, Suștra și  Teș,  la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni la regimul armelor și munițiilor și braconaj.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj, în care erau vizate patru persoane cu vârste cuprinse între 18 și 33 de ani.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, o armă artizanală, o arbaletă, 30 de tuburi de cartușe folosite de calibre diferite, 101 alice, 71 cartușe, 2 cutii de petarde, 7 trofee de căprior, un trofeu de cerb lopătar, 3 trofee de mistreț, 60 de ilograme carne lucru de vânat, o plasă monofilament și mai multe capcane cu laț.

Totodată, la două dintre cele opt locuințe au fost găsite trei animale sălbatice, un cerb lopătar, un cerb carpatin și o vulpe, deținute ilegal în captivitate.

Două persoane, de 29 și 33 de ani, au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.