Operatorii economici trebuie să își vizeze anual acordurile/autorizațiile de funcționare

Primăria Municipiului Lugoj informează operatorii economici care desfăşoară pe raza municipiului Lugoj activităţi de comercializare a produselor și serviciilor de piață, pentru codurile CAEN prevăzute în anexa la  O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, faptul că începând cu anul 2022 se vizează anual toate  Acordurile / Autorizaţiile de funcţionare eliberate anterior.

Conform prevederilor Regulamentului privind condiţiile de autorizare şi desfăşurare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă pe raza Municipiului Lugoj, aprobat prin H.C.L. nr.275/2021, Acordurile pentru desfășurarea exercițiilor comerciale se vizează în mod obligatoriu până la data de 28 februarie a fiecărui an, pentru anul calendaristic în curs.

Neobţinerea vizei anuale pe Acordul pentru desfășurarea exercițiilor comerciale, echivalează cu lipsa acordului şi atrage răspunderea contravenţională conform prevederilor O.G. nr. 99/2000, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Pentru vizarea Acordurilor se vor prezenta avizele/autorizaţiile solicitate suplimentar prin Regulamentul mai sus menţionat, față de cele depuse la momentul emiterii Acordului pentru desfășurarea exercițiilor comerciale emis de Primarul Municipiului Lugoj, conform O.G. nr. 99/2000, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Documentele şi formularele necesare emiterii/vizării Acordurilor pentru desfășurarea exercițiilor comerciale sunt în funcţie de activitatea desfăşurată şi pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Lugoj la adresa:

http://www.primarialugoj.ro/Continut_site/Primaria/Birouri/Relatii_public/Acte_necesare/acte_necesare.php

În cazul în care unitatea a fost închisă, se vor aduce acte din care să rezulte acest lucru (rezoluţia de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului precum şi hotărârea adunării generale a asociaţilor).

 

Lugoj Expres Operatorii economici trebuie să își vizeze anual acordurile/autorizațiile de funcționare viza anuala operatori economici Lugoj operatori economici Lugoj comercializare produse autorizație de funcționare activități economice acord de funcționare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.